ADET
Mahlep, Prunus mahaleb ağacının tohumlarından elde edilen, özellikle Orta Doğu ve Akdeniz mutfaklarında yaygın olarak kullanılan bir baharattır. Kendine has aroması ve hafif acı tat profili ile birçok tarifte yer alır.
Mahlep, özellikle ekmek, çörek ve tatlılarda lezzet katmak için kullanılır. Ayrıca, et yemekleri ve sebze yemeklerinde de farklı bir tat deneyimi sunar.
Serin ve kuru bir yerde, hava geçirmeyen bir kapta saklanması önerilir. Böylece aroması ve tazeliği uzun süre korunur.
Mahlep ile yemeklerinize farklı bir boyut katın ve bu eşsiz lezzeti keşfedin!
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.
Sizlere en iyi alışveriş deneyimini sunabilmek adına sitemizde çerezler(cookies) kullanmaktayız. Detaylı bilgi için Kvkk sözleşmesini inceleyebilirsiniz.