Mahlep, Prunus mahaleb ağacının tohumlarından elde edilen, özellikle Orta Doğu ve Akdeniz mutfaklarında yaygın olarak kullanılan bir baharattır. Kendine has aroması ve lezzeti ile yemeklere eşsiz bir tat katar.
Mahlep, özellikle ekmek, çörek ve tatlılarda kullanılır. Ayrıca et yemeklerine, sebze yemeklerine ve salatalara da lezzet katmak için tercih edilebilir.
Mahlebi serin ve kuru bir yerde, hava almayan bir kapta saklayarak tazeliğini koruyabilirsiniz.
Mahlep ile yemeklerinize lezzet katın! Hemen sipariş verin!
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.
Sizlere en iyi alışveriş deneyimini sunabilmek adına sitemizde çerezler(cookies) kullanmaktayız. Detaylı bilgi için Kvkk sözleşmesini inceleyebilirsiniz.