ADET
Kişniş, mutfaklarda sıkça kullanılan aromatik bir baharattır. Özellikle Orta Doğu, Asya ve Güney Amerika mutfaklarında yer alan kişniş, yemeklere eşsiz bir lezzet katar.
Kişniş tohumu, çeşitli yemeklerde, soslarda ve salatalarda kullanılabilir. Özellikle et yemekleri, sebze yemekleri ve çorbalarda lezzet artırıcı olarak tercih edilir.
Serin ve kuru bir yerde, hava almayan bir kapta saklayarak tazeliğini koruyabilirsiniz.
Kişniş tohumu ile hazırlayabileceğiniz lezzetli tarifler arasında kişnişli humus, baharatlı sebze yemekleri ve kişnişli pilav yer alır. Farklı mutfak kültürlerinde kişnişin nasıl kullanıldığını keşfedin!
Doğal ve taze kişniş tohumu ile yemeklerinize lezzet katın!
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.
Sizlere en iyi alışveriş deneyimini sunabilmek adına sitemizde çerezler(cookies) kullanmaktayız. Detaylı bilgi için Kvkk sözleşmesini inceleyebilirsiniz.