ADET
Kekik, Akdeniz mutfağının vazgeçilmez baharatlarından biridir. Özellikle et yemekleri, sebze yemekleri ve salatalarda yoğun bir aroma katmak için kullanılır.
Kekik, yemeklerinize lezzet katmanın yanı sıra, çay olarak da tüketilebilir. Ayrıca, çeşitli soslar ve marinelerde de harika bir tat sağlar.
Kekik, serin ve kuru bir yerde saklanmalıdır. Böylece aroması ve tazeliği uzun süre korunur.
Kekik ile hazırlayabileceğiniz bazı lezzetli tarifler:
Doğal kekik ile yemeklerinize eşsiz bir tat katın!
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.
Sizlere en iyi alışveriş deneyimini sunabilmek adına sitemizde çerezler(cookies) kullanmaktayız. Detaylı bilgi için Kvkk sözleşmesini inceleyebilirsiniz.