ADET
İrmik, buğdayın öğütülmesiyle elde edilen, ince taneli bir un çeşididir. Geleneksel Türk mutfağında önemli bir yere sahip olan irmik, hem tatlı hem de tuzlu yemeklerde kullanılabilir.
İrmik, özellikle tatlı tariflerinde sıkça tercih edilir. İrmik helvası, sütlaç ve irmik tatlısı gibi lezzetli tatlılar hazırlamak için idealdir. Ayrıca, tuzlu yemeklerde de kullanılarak farklı dokular ve tatlar elde edilebilir.
Serin ve kuru bir yerde saklayarak tazeliğini koruyabilirsiniz. Ambalajı açıldıktan sonra hava almayacak şekilde kapatılması önerilir.
İrmik ile hazırlayabileceğiniz bazı lezzetli tarifler:
İrmik, mutfaklarınızda yer alması gereken çok yönlü bir malzemedir. Farklı tariflerde kullanarak lezzetli yemekler hazırlayabilirsiniz!
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.
Sizlere en iyi alışveriş deneyimini sunabilmek adına sitemizde çerezler(cookies) kullanmaktayız. Detaylı bilgi için Kvkk sözleşmesini inceleyebilirsiniz.