ADET
İrmik, buğdayın öğütülmesiyle elde edilen, ince taneli bir un çeşididir. Geleneksel Türk mutfağında önemli bir yere sahip olan irmik, hem tatlı hem de tuzlu birçok tarifte kullanılmaktadır.
İrmik, özellikle irmik helvası, muhallebi, kısır ve çeşitli çorbalarda kullanılmaktadır. Ayrıca, hamur işlerinde de lezzet katmak için tercih edilmektedir.
Serin ve kuru bir yerde saklanması önerilir. Ambalajı açıldıktan sonra hava almayacak şekilde kapatılması, ürünün tazeliğini korumasına yardımcı olur.
İrmik ile hazırlayabileceğiniz lezzetli tarifler için blog sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. Farklı tatlar denemek için ilham alın!
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.
Sizlere en iyi alışveriş deneyimini sunabilmek adına sitemizde çerezler(cookies) kullanmaktayız. Detaylı bilgi için Kvkk sözleşmesini inceleyebilirsiniz.