ADET
Geleneksel baharatların eşsiz birleşimiyle hazırlanan köri, yemeklerinize zengin bir tat katmak için mükemmel bir seçenektir. Özellikle Hint mutfağının vazgeçilmezi olan köri, et yemeklerinden sebze yemeklerine kadar geniş bir yelpazede kullanılabilir.
Köri, çorbalardan soslara, pilavlardan sebze yemeklerine kadar birçok tarifte kullanılabilir. Yemeğinize ekleyeceğiniz bir tutam köri, lezzetini anında artıracaktır.
Basit bir köri sosu hazırlamak için, köriyi zeytinyağı ile kavurun, ardından krema veya yoğurt ekleyerek karıştırın. Bu sosu tavuk veya sebzelerle birleştirerek lezzetli bir yemek elde edebilirsiniz.
Köriyi serin ve kuru bir yerde, ışık almayan bir ortamda saklayarak tazeliğini koruyabilirsiniz.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.
Sizlere en iyi alışveriş deneyimini sunabilmek adına sitemizde çerezler(cookies) kullanmaktayız. Detaylı bilgi için Kvkk sözleşmesini inceleyebilirsiniz.